Jak se zbavit bolesti zad bez námahy?

Posted on5 Years ago napsal

Jak se zbavit bolesti zad bez námahy?

Bolesti zad nás přepadnou, kdy se jim zachce a často v tu nejhorší chvíli. Běžně se z nich stává dlouhodobá přítěž, která negativním způsobem ovliňuje náš život. Nemůžeme se soustředit, pracovat, dělat, co nás baví.

  • Máte bolesti zad v oblasti ledvin i celé páteře již delší dobu a nevíte, jak se ji zbavit?
  • Rehabilitace pomáhá vždy jenom na krátkou chvíli?
  • Musíte pravidelně cvičit, ale nemáte na to čas ani náladu?
  • Vrací se vám bolest zad stále dokola?
  • Máte akutní bolesti zad a potřebujete rychlou úlevu?
  • Již nechcete brát prášky proti bolesti?

Máme pro vás rychlé a účinné řešení. Vyzkoušejte akupresurní podložku Iplikátor!

Jak Iplikátor používat?

Musíte vyvinout minimální úsilí, abyste se zbavili vleklých problémů. Na bolesti zad doporučujeme velký Iplikátor. Stačí si na něj lehnout a uvolnit se. Úleva od bolesti se dostaví ihned. Plastové hroty prokrví, zahřejí a uvolní svaly. Proto bolesti zad, zádových svalů a svalových křečí (spasmus) zmizí okamžitě.

V jednoduchosti je síla

Ať vás bolí záda ze stresu, námahy nebo po dlouhé nemoci. Ať vás bolí v oblasti ledvin, plotýnek nebo celé páteře. Iplikátor odstranit jakoukoliv bolest a zároveň působí preventivně. Už nemusíte polykat prášky proti bolesti, chodit na drahé masáže a docházet na rehabilitace, které pomůžou jenom dočasně.

Iplikátor funguje na principu dráždění receptorů v kůži. Na toto dráždění tělo reaguje zvýšením prokrvení v dané oblasti. Dojde tak ke zvýšení přívodu kyslíku v krvi a odplavení škodlivých metabolitů. Tím se uvolní svalové struktury, zmírní se a postupně mizí bolest zad.

Příčiny bolesti zad a jejich řešení

Mají vaše bolesti funkční nebo strukturální původ? Iplikátor vám pomůže s oběma typy příčin. Pokud to vaše bolest umožní, doporučujeme mírné protahování či cvičení na iplikátoru. Při pohybu na podložce se prokrvení zesílí a účinky násobí.

  • Funkční původ bolesti. Bolesti zad způsobené poruchou funkce pohybového systému jsou vázány na pohyb a zatížení při pohybu. Vznikají kvůli špatnému sezení, přetěžování při sportu nebo práci, nebo z nedostatku správného pohybu. Často mohou odeznívat a znovu se vracet, či být závislé na počasí.
  • Strukturální poruchy aparátu mají svou příčinu v genech, úrazech, zánětech nebo nádorech. Tyto poruchy mohou vést k trvalým bolestem zad, které se léčí odstraněním jejich příčiny. Bolesti zad způsobené strukturálními poruchami lze však i v průběhu léčby velmi dobře možné mírnit.
Přidat komentář
Reakce na příspěvek
Prosím, přihlašte se Pro přidání komentáře.

Menu

Please sign in first.

Přihlásit se